مقاله فوق مربوط به درس کریستالوگرافی رشته مهندسی مواد است که در مورد مواد دارای تقارن درجه پنج نوشته شده است و بسیار مناسب برای ارائه به دانشگاه و استاد می باشد . مقاله در هفت صفحه نوشته شده است و ترجمه صفحه ویکی پدیا این تقارن ها می باشد که در ادامه می توانید بخشی از مقاله را مشاهده نمایید .
قسمتی از مقاله بررسی مواد دارای تقارن درجه پنج و شبه کریستال ها
کریستالوگرافی مدرن در سال 1912 و با کارهای دانشمندی به نام لاوه کسی که اولین آزمایش اشعه ایکس را انجام داد آغاز شد . تمام مطالعاتی که از این سال تا سال 1982 بر روی کریستال ها انجام شد نشان از این موضوع داشت که کریستال ها همگی دارای الگویی منظم و دارای تکرار پریودیک هستند . بر همین اساس دانشمندان علم کریستالوگرافی این موضوع را مبنا قرار دادند که یک ماده می تواند کریستال باشد یا خیر .
بعد از مطالعاتی که دانشمندان بر روی کریستال ها انجام دادند متوجه شدند که تنها کریستال هایی با درجه های تقارن 1،2،3،4 و 6 می توانند موجود باشد و سایر تقارنها در کریستال ها نمی تواند نمود پیدا کند . این فرضیه در نهایت با کارهای تحقیقاتی دانشمندی به نام شختمن به پایان رسید و این دانشمند توانست تا کریستالهایی را معرفی کند که از خود تقارن درجه پنج نشان می دهند .....
مقاله فوق از منابع
https://en.wikipedia.org/wiki/Crystal#Quasicrystals
https://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Shechtman
http://www.nature.com/articles/srep19645
ترجمه شده است و شما می توانید این مقاله را با قیمت 4000 هزار تومان خریداری کنید و نمره خوبی را در درس کریستالوگرافی به دست آورید .